ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΑΙΓΩΝ

ANGLO-NUBIAN

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ

 

Το εκτροφείο ιδρύθηκε στα Ν.Καλίνδοια της Θεσσαλονίκης με στόχο την ενασχόληση και την εκτροφή μίας ξεχωριστής, αξιόλογης και εξαιρετικά παραγωγικής φυλής αίγας, της Anglo-Nubian.

Αν και δεν είναι ελληνικό είδος,η αίγα Αnglo-nubian, είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο ελληνικό περιβάλλον. Έτσι, η εκτροφή της καθίσταται συμβατή, χωρίς πολλές ιδιαιτερότητες.

Οι κτηνοτρόφοι-παραγωγοί, με μεγάλη εμπειρία αλλά και αφοσίωση, φροντίζουν καθημερινά ώστε τα ζώα να σιτίζονται επαρκώς με τροφές καλής ποιότητας.

Οι αίγες anglo-nubian, που εκτρέφονται και πωλούνται από το εκτροφείο, είναι παράγωγα από ζώα που έχουν εισαχθεί απευθείας από την Aγγλία, από κορυφαίους εκτροφείς και φυσικά, συνοδεύονται από πιστοποιητικό Pedigree.

 

 

ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ANGLO-NUBIAN

 

 

“Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη συνάντηση του κλάδου της κτηνοτροφίας είναι η ZOOTECHNIA που την διοργανώνει η HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ . Έτσι πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε και εμείς σε αυτήν τη διοργάνωση. Το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό και πάνω των προσδοκιών μας διότι τα Αnglo-Nubian ήταν αυτά που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και μονίμως υπήρχε το αδιαχώριτο.”

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο εκτροφείο μας, πωλούνται κατσίκια Anglo-Nubian καθώς και τα γαλακτοκομικά προϊόντα  τους (τυρί, γάλα κλπ.), για τα οποία είμαστε βέβαιοι πως θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας! Για να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση
Ν.Καλίνδοια (Καλαμωτό), Θεσ/νίκη

Τηλέφωνα
+30 2310 523100
+30 23930 81333
+30 6948 481055

Recommended Posts