Αγροτικά Κτηνοτροφικά Μελισσοκομικά και Αλιευτικά Νέα από όλη την Ελλάδα

Greekap.gr News
Το ΑΚΚΕΛ στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των παραγωγών και επαγγελματιών στις Λαϊκές Αγορές

Το ΑΚΚΕΛ στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των παραγωγών και επαγγελματιών στις Λαϊκές Αγορές

Αγροτικά Νέα 🕔October 25, 2021

Το ΑΚΚΕΛ καλεί όλους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την απεργία και τον αγώνα των ανθρώπων της εργασίας και του μόχθου που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο από χαραμοφάικα ανθρωποειδή.

Όταν ένα χουντικό εκτρωματικό πολιτικό πρόσωπο όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης παράγει ένα εκτρωματικό χουντικό νομοσχέδιο όπως αυτό για την παράδοση των λαϊκών αγορών σε διεφθαρμένα και διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα μεγάλων εταιριών, το ΑΚΚΕΛ μπορεί μόνο να το καταδικάσει και να αγωνιστεί για την εξάλειψή του.

Ταυτόχρονα το ΑΚΚΕΛ εκφράζει την υποστήριξή του στον αγώνα των παραγωγών και επαγγελματιών λαϊκών αγορών και ιδιαίτερα στην απεργία τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Το ΑΚΚΕΛ καλεί όλους να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την απεργία και τον αγώνα των ανθρώπων της εργασίας και του μόχθου που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο από χαραμοφάικα ανθρωποειδή που δεν εργάστηκαν ουσιαστικά ποτέ τους,

αλλά προωθούν νόμους για να βγάλουν εκτός εργασίας ανθρώπους που στηρίζουν την πρωτογενή παραγωγή με μία ποικιλία τρόπων.

Προέλευση του άρθρου: https://www.agrocapital.gr