Ζήλεψαν την “δόξα” της ανατολικογερμανικής Stasi εκεί στο ΥΠΑΑΤ του Βορίδη και επέβαλαν πλήρες μπλακάουτ ενημέρωσης πληρωμών στους παραγωγούς.

Ο Βορίδης έκλεισε και το σύστημα των Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (ΚΥΔ), ώστε ο παραγωγός να μην έχει καμία εικόνα της πληρωμής του. Το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι ενημερωμένο για την τελευταία πληρωμή, όπως και το τηλέφωνο ενημέρωσης πληρωμών, ούτε φυσικά και τα περιφερειακά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν εικόνα. Έτσι γίνεται η τέλεια ληστεία, πρώτα φροντίζεις να κλείσουν οι κάμερες, τα μέσα που έχουν οι πολίτες να πληροφορούνται και να ελέγχουν την κατάσταση. Οι μελετητές είναι η πρώτη φορά που δεν έχουν καμία εικόνα της πληρωμής. Η ληστεία των επιδοτήσεων φέτος μπορεί να συγκριθεί μόνο με την ληστεία των εξισωτικών 2013-2014 και πάλι από τη ΝΔ.

Για παράδειγμα από επιδότηση 5.190€ λείπουν 1.271€ σε σχέση με πέρυσι, φυσικά δεν είναι το 7% που λέει ο Βορίδης και οι επιδοτούμενοι κομματικοί κύκλοι. Είναι περίπου 25%, αν επιστρέψουν τα 7% κλέβουν από τον συγκεκριμένο παραγωγό 18%. Είναι καθαρή κλοπή επιδοτήσεων με συνταγή την κλοπή επί Σαμαρά των εξισωτικών αποζημιώσεων 13-14.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://www.agrocapital.gr

Recommended Posts