φορτηγά-κανάκης-μεταφορές

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΝΑΚΗ

Η εταιρία Κανάκη δραστηριοποιείται στον χώρο των διεθνών μεταφορών από το 1975 με ιδιόκτητο και συνεργαζόμενο στόλο. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Λαχαναγοράς σε ιδιόκτητο χώρο.

Συνεπής στις συνεχόμενες ανάγκες της αγοράς με την διαρκή ανανέωση του εξοπλισμού, την συνεχή αύξηση της δύναμης του ιδιόκτητου στόλου φορτηγών, και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών, η KANAKIS TRANSPORT ικανοποιεί οποιαδήποτε ανάγκη σας με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα, συνέπεια, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Σημαντικό για την εταιρεία μας είναι το προσωπικό, το οποίο επιλέγεται με βάση την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, με σκοπό την απόλυτη εξυπηρέτηση σας!

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τι κάνουμε για εσάς στην Κανάκης Transport and Logistic Services;

Αναλαμβάνουμε τμηματικές και ολοκληρωμένες φορτώσεις ADR και όχι μόνο, καθώς επίσης και φορτώσεις- εκφορτώσεις, αποθηκεύσεις, ασφαλίσεις φορτίων και διανομές. Ο στόχος που έχουμε θέσει για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, αποτελεί και το μεγάλο μας πλεονέκτημα και αυτό είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη!

Αυτό μας κάνει πιο έμπιστους!

Αυτό μας κάνει και πιο αξιόπιστους!

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Στην εταιρεία Kanakis Transport and Logistic Services, προσφέρουμε υπηρεσίες αποστολών από και προς την Βόρεια Ευρώπη με ταχύτητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Πραγματοποιούμε πλήρεις και τμηματικές φορτώσεις σε χώρες όπως: η Αυστρία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Δανία και η Ολλανδία, αλλά και με την βοήθεια έμπιστων και άρτια καταρτισμένων τρίτων συνεργατών σε χώρες όπως: η Σουηδία, η Φιλανδία, η Νορβηγία, η Λιθουανία και η Κύπρος!

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, συνολικής έκτασης 18 στρεμμάτων, υπάρχει μία στεγασμένη αποθήκη 1500 τ.μ. και γραφεία 350 τ.μ. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην συντήρηση και την ομαλή λειτουργία των οχημάτων, καθώς επίσης και στην καλή σωματική και ψυχική κατάσταση των οδηγών, και για αυτό τον λόγο στις εγκαταστάσεις μας διαθέτουμε συνεργείο επισκευής οχημάτων, πλυντήριο, λιπαντήρα,και χώρο αναπαύσεως των οδηγών.

 

κανάκης_εγκαταστάσεις

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κ. Κρυστάλλη 15, T.K.: 54628, Θεσσαλονίκη

Tηλ: +30 2310 761412  Φαξ: +30 2310 703236

e-mail: info@kanaki-sa.gr

Recommended Posts