γεωργία, αγρότης, τροπολογία, φορολογία

Η καθοδική διαδικασία βαφής συνδυάζεται με τον τρόπο της πούδρας, δίνοντας στην Amazone τη δυνατότητα και το πλεονέκτημα παροχής επταετούς εγγύησης σκουριάς προς τον υποψήφιο αγοραστή μοντέλων λιπασματοδιανομής.

 

Η βαφή σε έναν διανομέα εκτίθεται σε μεγάλη φθορά. Ρόλος της ουσιαστικά είναι να προστατεύει το εργαλείο από τη διάβρωση, ειδικά κατά το χειρισμό λιπασμάτων και όπου υπάρχει υγρασία. Η Amazone χρησιμοποιεί μια νέα πρίμιουμ διαδικασία βαφής για τους αναρτώμενους λιπασματοδιανομείς ZA-V και ZA-TS και τον λιπασματοδιανομέα ZG-TS του 2022.

Σε αυτά περιλαμβάνεται μια διαδικασία βαφής με καθοδική εμβάπτιση (γνωστή ως KTL) για αστάρωμα, για να δοθεί η καλύτερη δυνατή προστασία ακόμη και στις εσωτερικές επιφάνειες των σωλήνων. Στη συνέχεια, μια βαφή πούδρας παρέχει μια πολύ παχιά στρώση χρώματος για αυξημένη προστασία από μηχανικά χτυπήματα καθώς και για να δοθεί στον λιπασματοδιανομέα μια οπτική αισθητική υψηλής ποιότητας.

Γενναία εγγύηση από την κατασκευάστρια κατά της σκουριάς

Η Amazone προσφέρει μια ειδική εγγύηση για αυτά τα μοντέλα με τη μορφή επταετούς κάλυψης κατά της σκουριάς. Η εγγύηση μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί δωρεάν στην ψηφιακή πύλη πελατών myAMAZONE στη διεύθυνση www.amazone.net/myAMAZONE υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται εκεί.

Πολυστρωματική διαχείριση φινιρίσματος

Η πρίμιουμ βαφή πραγματοποιείται σε τέσσερα κύρια βήματα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της διαδικασίας πολυστρωματικής βαφής είναι ο συνδυασμός καθοδικής βαφής και βαφής σε πούδρα.

Στο πρώτο βήμα, το υλικό προετοιμάζεται για βαφή σε 14 στάδια επεξεργασίας. Αυτό περιλαμβάνει π.χ. πολλαπλές εργασίες χάραξης και απολίπανσης. Οι λιπασματοδιανομείς υποβάλλονται στη συνέχεια σε φωσφοροποίηση ψευδαργύρου στο επόμενο βήμα, προκειμένου να αποφευχθεί ο σχηματισμός σκουριάς όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Το τρίτο στάδιο περιλαμβάνει τη διαδικασία καθοδικής βαφής παχιάς στρώσης KTL. Τέλος, οι λιπασματοδιανομείς λαμβάνουν την πούδρα τους. Η εφαρμογή μιας ιδιαίτερα παχύρρευστης επίστρωσης σκόνης παρέχει στον διανομέα ακόμα καλύτερη προστασία έναντι αυτών των μηχανικών απαιτήσεων και του παρέχεται διπλή αντιδιαβρωτική προστασία ως αποτέλεσμα της διαδικασίας ψησίματος.

Προέλευση άρθρου: https://www.agronews.gr

Recommended Posts