τρακτέρ

Η πρίμιουμ και νέα σειρά χορτοδετικών της New Holland αναγνωρίζεται από τον αμερικανικό θεσμό ASABE για το σύστημα ActiveDrop, το πάτωμα πτώσης που παρέχει ειδοποίηση στον χειριστή όταν το φορτίο στον ρότορα πλησιάζει τη μέγιστη χωρητικότητα.

 

Τα στρογγυλά χορτοδετικά μεταβλητού θαλάμου της σειράς New Pro-Belt έχουν ανασχεδιαστεί με βάση τα σχόλια της New Holland που συλλέγονται μέσω πολυάριθμων δοκιμών, που πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο, από τη Βόρεια Αμερική έως την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ευρώπη, παράγοντας συλλογικά 150.000 μπάλες.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά απόδοσης που θεωρούσαν θεμελιώδη: ευελιξία, χωρητικότητα και πυκνότητα, μαζί με εμφάνιση των δεματιών.

Το νέο χορτοδετικό αποδίδει σε όλες τις περιπτώσεις με υψηλή απόδοση και αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν στα αμερικανικά βραβεία ASABE. Αυτό όμως για το οποίο η κριτική επιτροπή έδωσε τους περισσότερους «πόντους» είναι το δάπεδο ρότορα ActiveDrop.

Οι χορτοδετικές μηχανές της σειράς Pro-Belt βελτιώνουν την εμπειρία του χειριστή παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τη ροή καλλιέργειας μέσω του ρότορα, όλα μέσω οθόνης. Το πάτωμα πτώσης ρότορα ActiveDrop παρέχει ειδοποίηση στον χειριστή όταν το φορτίο στον ρότορα πλησιάζει τη μέγιστη χωρητικότητα. Αυτό επιτρέπει στον τελευταίο να προσαρμόσει την ταχύτητα δεματιάσματος, για να αυξήσει τη συνολική παραγωγικότητα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: https://www.agronews.gr

Recommended Posts