Αγροτικά Κτηνοτροφικά Μελισσοκομικά και Αλιευτικά Νέα από όλη την Ελλάδα

Greekap.gr News
Στήριξη παρέχουν οι αγρότες στους πυρόπληκτους

Στήριξη παρέχουν οι αγρότες στους πυρόπληκτους

Αγροτικά Νέα 🕔July 27, 2018

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας σε ανακοίνωση της, εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων από τις πυρκαγιές στις περιοχές Ν. Μάκρης – Ραφήνας Αττικής.

 

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Οι σοβαρές καταστροφές αναδεικνύουν σε όλο της το μεγαλείο την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης. Προβλήματα που επανειλημμένα έχουν αναδειχθεί από το μαζικό λαϊκό κίνημα.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση να κινητοποιηθούν όλες οι απαραίτητες δυνάμεις του κρατικού μηχανισμού για να στηριχθούν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών. Καλούμε τους αγρότες, τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις δυνάμεις μας σε όλους τους φορείς του Ν. Λάρισας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής. Οργανώνουμε άμεσα σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες, όπως:

1) εμφιαλωμένα νερά
2) τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα εβαπορέ, μακαρόνια κ.λ.π.)
3)Φάρμακα (γάζες, μπενταντιν, παυσίπονα)
4)Παιδικά είδη (τροφές, πάνες)
Η συγκέντρωση και παραλαβή θα γίνεται στην έδρα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και στις ώρες 9.00 έως 13.00 καθημερινά.
Για την άμεση στήριξη των τραυματιών που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκη αίματος, καλούμε τους Αγροτικούς Συλλόγους να οργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία προσερχόμενοι στα Νοσοκομεία (Υπηρεσία Αιμοδοσίας) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ».

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ 
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους και να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας για άμεση συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες όπως: Εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα εβαπορέ, μακαρόνια κλπ), φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.), παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ).

 

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο : www.agrocapital.gr