Μετά από απαραίτητες ενέργειες για την μετάθεση της ημερομηνίας του συνεδρίου, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 26ου Συνεδρίου για την ύπαιθρο και τους αγρότες στη Νάξο στις 8 έως 10 Νοεμβρίου.

Το συνέδριο γίνεται με τη συμπαράσταση της ΕΑΣ Νάξου, του Δήμου Νάξου, της Περιφέρεια Νοτίου Ελλάδας και μέγα χορηγό την Corteva.

Η θεματολογία που αφορά όλους τους έλληνες αγρότες δίνει έμφαση:

-Στην ανάδειξη της τουριστικής βιομηχανίας ως το μεγαλύτερο καταναλωτή Ελληνικών Τροφίμων και γεωργικών προϊόντων μέσω της σύνδεσης της αγροτικής παραγωγής και της Ελληνικής διατροφής με τον τουρισμό,

-Στην ανάδειξη του ρόλου της τεχνολογίας στη γεωργική παραγωγή,

-Στις προτεραιότητες του Ελληνικού Στρατηγικού σχεδίου για τη νέα ΚΑΠ που βρίσκεται σε πλήρη διαπραγμάτευση

-Στην εκπαίδευση και την κατάρτιση ιδίως στις νέες τεχνολογικές εφαρμογές,

Το Συνέδριο συνεχίζει την παράδοση των ετήσιων Συνεδρίων των Ενώσεων Νέων Αγροτών που ξεκίνησαν το 1994 και έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και αποτελεί την αφορμή για την ετήσια συνάντηση των νέων αγροτών της χώρας μας.

Θα μιλήσουν αγρότες, στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων και ομάδων παραγωγών, στελέχη του Δημοσίου τομέα, πανεπιστημιακοί, ερευνητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μεταφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και να παρουσιάσουν επιτυχημένες πρακτικές.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο www.agro24.gr

Recommended Posts