τρακτέρ, χωράφι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, στην 28η AGROTICA, στη Θεσσαλονίκη, η ημερίδα διαβούλευσης με θέμα «Προετοιμασία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2021-2027».

Η ημερίδα αυτή εντάσσεται στο συνολικότερο προγραμματισμό ημερίδων διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων και το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο του ΠΑΑ, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με όλους τους παραγωγικούς φορείς και συντελεστές του πρωτογενή τομέα για την προετοιμασία του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ, για την προγραμματική περίοδο 2021-2027.

Όπως επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, κ. Κωνσταντίνος Μπαγινέτας, στόχος των ημερίδων αυτών είναι να διαμορφωθεί, μέσα από μια εκτεταμένη διαδικασία διαβούλευσης, σταδιακά και έως την οριστική υποβολή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μια κοινή αντίληψη για τον προσανατολισμό και τις εθνικές προτεραιότητες και επιδιώξεις, τις στρατηγικές επιλογές και προκλήσεις για την Ελληνική Γεωργία και τις αγροτικές περιοχές της χώρας.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο emvolos.gr

Recommended Posts