τρακτερ, γεωργία, τρακτερ, καλλιέργειες

Επιλεγμένα μοντέλα της Bobcat έρχονται στην ευρωπαϊκή αγορά και μία από αυτές τις σειρές είναι η CT, με 9 μοντέλα ισχύος 25 έως 58 ίππων, που είναι διαθέσιμα με ή χωρίς καμπίνα.

Μετά την έκθεση EIMA 2022, ο Αμερικανός κατασκευαστής ανακοίνωσε την άφιξη μιας νέας σειράς συμπαγών τρακτέρ CT, ειδικά σχεδιασμένων για την ευρωπαϊκή αγορά. Όπως υπογράμμισε ο Daniele Paciotti, διευθυντής γραμμής προϊόντων GME της Bobcat, αυτά τα νέα συμπαγή τρακτέρ χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, τις σειρές 1000, 2000 και 4000, με συνολικά εννέα νέα μοντέλα, ισχύος από 25 έως 58 ίππους. Όπως μάλιστα έχει γίνει γνωστό, η Bobcat στοχεύει να γίνει ένας από τους τρεις κορυφαίους προμηθευτές στην Ευρώπη και να διπλασιάσει την ανάπτυξή της σε αυτό το τμήμα παγκοσμίως έως το 2027.

Bobcat: τα συμπαγή τρακτέρ που κατακτούν την αγορά της Ευρώπης

Οι νέοι συμπαγείς τρακτέρ CT διαθέτουν χαρακτηριστικά που αυξάνουν την παραγωγικότητα, την ευελιξία και την αξιοπιστία. Η δομή είναι στιβαρή, η λειτουργία ομαλή, η διαμόρφωση ευέλικτη, ενώ φέρουν ευρεία συμβατότητα με την πλούσια γκάμα αξεσουάρ Bobcat. Τα εννέα μοντέλα της σειράς συμπαγών τρακτέρ Bobcat ποικίλλουν σε μέγεθος και ισχύ κινητήρα και μπορούν να εξοπλιστούν με επιλογή χειροκίνητου ή υδροστατικού κιβωτίου ταχυτήτων.

Τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με κοτσαδόρο 3 σημείων με έλεγχο ταχύτητας καθόδου με πίσω σύνδεσμο, τηλεσκοπικές ράβδους και προστατευτικό roll bar (ROPS) ή καμπίνα. Διαθέτουν κλιματισμό (μοντέλα καμπίνας), κάθισμα με ανάρτηση, ρυθμιζόμενο τιμόνι, συνδεδεμένο πεντάλ ποδιού, με τα εύχρηστα, εργονομικά χειριστήρια ολοκληρώνουν τα χαρακτηριστικά.

Κατασκευασμένο με τα ίδια υψηλά πρότυπα με όλα τα μηχανήματα Bobcat, η απόδοση και η αξιοπιστία των νέων συμπαγών τρακτέρ Bobcat έχει αποδειχθεί αρκετά αξιόπιστη στην αγορά των ΗΠΑ, όπως δηλώνει η ίδια η εταιρεία. Τα μοντέλα προσφέρουν μια ευρεία επιλογή έξυπνων λύσεων εφαρμογής και μπορούν να εξοπλιστούν με μπροστινά, κεντρικά και πίσω PTO.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν λειτουργίες «Independent PTO», «Automatic PTO», «PTO Speed», «Constant Speed Guaranteed by Cruise Control» και «Controlled Draft», ρυθμίσεις που εξασφαλίζουν βέλτιστη παραγωγικότητα και χρόνο λειτουργίας.

Το δοκιμασμένο σύστημα Bob-Tach είναι στάνταρ σε όλα τα μηχανήματα με την επιλογή μπροστινού φορτωτή και σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα εξαρτήματα με βάση την εργασία που έχετε σκοπό να εκτελέσετε, διασφαλίζοντας εξαιρετική ευελιξία και αξία για τους πελάτες.

Η κατανάλωση καυσίμου διατηρείται στο ελάχιστο χάρη στο Eco PTO, ενώ το συνδεδεμένο πεντάλ εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση οδήγησης με τον αποδοτικό τρικύλινδρο κινητήρα. «Κάθε μοντέλο τρακτέρ Bobcat είναι εξοπλισμένο στάνταρ με σύστημα τετρακίνησης, το οποίο οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εύκολα, για να επωφεληθούν από την ανώτερη ισχύ και πρόσφυση ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας», δηλώνει η κατασκευάστρια.

Η La Lince έχει αναπτύξει αυτή τη νέα σειρά συμπαγών τρακτέρ για να μπορεί να προσαρμόζεται βέλτιστα σε όλα τα αξεσουάρ που τοποθετούνται μπροστά, στο κέντρο ή στο πίσω μέρος. Συνεπώς, η αναγνώριση, η πιστοποίηση, η τεχνική έγκριση και το χαρακτηριστικό Plug&Play αυτών των εξαρτημάτων ήταν εγγυημένα. Τέλος, η καθημερινή συντήρηση έχει γίνει πιο εύκολη χάρη στο μονοκόμματο κάλυμμα κινητήρα και, εκτός από τα ανώτερα χαρακτηριστικά χρόνου λειτουργίας και επισκευής, κάθε τρακτέρ συνοδεύεται από εγγύηση 24 μηνών/2000 ωρών.

Προέλευση άρθρου: https://www.agronews.gr

Recommended Posts