Υπό τον γενικό τίτλο «Συναντούμε το παρόν, διαμορφώνουμε το μέλλον» και με κεντρικό σύνθημα «Αντιμετωπίζοντας μελλοντικές προκλήσεις: Εμπορικές Σχέσεις και Τεχνολογία», το διεθνές αυτό forum θα ασχοληθεί με μια θεματολογία άκρως επίκαιρη για όλους τους εμπλεκόμενους στον Τομέα του κρέατος.

Ανάμεσα στα ζητήματα που θα απασχολήσουν το Συνέδριο είναι οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Ελλάδα θα αναδειχθεί ως πύλη για τις εξαγωγές κρέατος προς τη Μέση και την Άπω Ανατολή και ως χώρα επενδύσεων που σχετίζονται με τον Τομέα του Κρέατος καθώς και η καινοτομία όπως η ευφυής κτηνοτροφία και η εισαγωγή των ρομπότ συνεργασίας στη μεταποίηση σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το επίκεντρο του Συνεδρίου, όμως, θα είναι η Πράσινη Συμφωνία της Κομισιόν και το τι ακριβώς σημαίνει για τον Τομέα του Κρέατος, πως θα προστατευθεί το περιβάλλον και παράλληλα θα διασφαλιστεί η βιώσιμη ανάπτυξη του Τομέα.

Με την πλούσια ατζέντα του αλλά και τον μεγάλο αριθμό συνέδρων που έχουν εγγραφεί ήδη, μεταξύ των οποίων κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και θεσμικών Φορέων του Τομέα από Ελλάδα και εξωτερικό, το Διεθνές Συνέδριο φιλοδοξεί να δώσει καίριες απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν τον Τομέα του κρέατος.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον θα έχουν και οι τεχνικές συναντήσεις με τη συμμετοχή ειδικών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την πρώτη ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο www.neapaseges.gr

Recommended Posts