Για την υιοθέτηση ενός ευνοϊκού προγράμματος διακανονισμών για τους αγρότες κάνει λόγο η ΔΕΗ απαντώντας με επιστολή της σε σχετική ερώτηση στη Βουλή και η οποία τέθηκε από 19 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα “Μέτρα στήριξης επαγγελματιών αγροτών από τη ΔΕΗ”.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια η Επιχείρηση στην επιστολή της, όλοι οι αγροτικοί πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές θα έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης, με την καταβολή προκαταβολής του 15% ή 20% της οφειλής τους στη ΔΕΗ και αποπληρωμή του υπόλοιπου ποσού σε έως 18 ή 24 δόσεις, αντίστοιχα.

Αλλά και για αυτούς που εισπράττουν μεταχρονολογημένα σε σχέση με το χρόνο που καταναλώνουν, παρέχεται από το 2018 η δυνατότητα αναστολής έκδοσης των λογαριασμών για τους μήνες από Μάιο έως και Σεπτέμβριο, μετά από σχετική αίτηση για ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η διαδικασία έγκρισης και για τα δύο προγράμματα γίνεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΗ με την υποβολή σχετικής αίτησης ή τηλεφωνικά μέσω του πανελλαδικού τηλεφωνικού κέντρου, καλώντας στο 11770.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου https://www.agro24.gr

Recommended Posts