Η παρουσία της Case στα event της Cereals 2023 θα πλαισιωθεί γύρω από το Optum 340 CVXDrive, τη νέα ισχυρή ναυαρχίδα της σειράς Optum, που στέκεται ισάξια δίπλα στα ομόσταβλα T7.340 Heavy Duty της New Holland και Terrus 6340 CVT της Steyr.

 

Την πρώτη ευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας Optum 340 CVXDrive ανακοινώνει η Case μέσα από δελτίο Τύπου ότι θα πραγματοποιήσει στην έκθεση Cereals 2023, επιστρέφοντας ως εκθέτης εκεί. Το Optum 340 CVXDrive επεκτείνει τη δημοφιλή σειρά τρακτέρ με υψηλή αναλογία ισχύος προς βάρος, ευπροσάρμοστο και ιδιαίτερα παραγωγικό εξοπλισμό και περισσότερη δύναμη από τα τα υπάρχοντα μοντέλα Optum CVXDrive 300 ίππων και 270 ίππων.

«Το νέο Optum 340 CVXDrive, σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μεγάλων γεωργικών και εργολαβικών επιχειρήσεων, είναι το κορυφαίο και ισχυρότερο μοντέλο της σειράς Optum AFS ConnectTM, το οποίο αποδίδει έως και 340 ίππους με αναβαθμισμένο κιβώτιο CVXDrive και τη μοναδικ ήπλατφόρμα τηλεματικής AFS Connect Advanced, η οποία επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση του αγροκτήματος, του στόλου και των δεδομένων», λέει η κατασκευάστρια.

Το μοντέλο διαθέτει επίσης μια ευρύχωρη, αθόρυβη (66dBA) και προηγμένη καμπίνα με ορατότητα σε όλους τους χώρους, παρέχοντας τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης και απόδοσης. Το Optum 340 CVXDrive θα παρουσιαστεί στο νέο περίπτερο της Case IH στο Cereals Event μαζί με το νέο Puma 260 CVXDrive και το νέο Quadtrac 620 AFS Connect. Η ομάδα της Case IH θα βρίσκεται επίσης στο χώρο επίδειξης της Bednar πίσω από το περίπτερο, όπου τα τρακτέρ της Case IH θα έλκουν μια σειρά από καλλιεργητικά εργαλεία της Bednar.

Προέλευση άρθρου: https://www.agronews.gr

Recommended Posts