Η Antonio Carraro ανακοινώνει ότι το Maschio Polo Group αναλαμβάνει τώρα όλες τις μετοχές της εταιρείας, αφού ο όμιλος εκπροσωπούνταν ήδη με 50% στη μετοχική σύνθεση της κατασκευάστριας γεωργικών μηχανημάτων.

 

Ο ιταλικός επενδυτικός όμιλος Milleuno-Imoco ανακοίνωσε την αγορά ολόκληρου του πακέτου μετοχών του εργοστασίου τρακτέρ Antonio Carraro. Η κοινοπραξία με επικεφαλής τους Maurizio Maschio και Enrico Polo είχε ήδη κάνει ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση το 2016, όταν εξαγόρασε το 50% της εταιρείας.

«Το επενδυτικό σχέδιο θα ανταποκριθεί στις μελλοντικές προκλήσεις και επιβεβαιώνει πόσο πιστεύω προσωπικά ότι η Antonio Carraro είναι πηγή αριστείας τόσο στην ιταλική όσο και στη διεθνή σκηνή και ότι εξακολουθεί να διαθέτει αναξιοποίητες δυνατότητες», τόνισε ο Maschio. «Είμαι χαρούμενος και σίγουρος ότι από την αρχή θα μπορέσουμε να επιτύχουμε σημαντικά αποτελέσματα όσον αφορά την παγκόσμια ανάπτυξη», πρόσθεσε ο Polo.

Από την πλευρά του, ο Μαρτσέλο Καράρο, επικεφαλής της Antonio Carraro, θα παραμείνει στη θέση του, διατηρώντας θεσμικό ρόλο. Η Antonio Carraro είναι η εταιρεία από την Πάδοβα (Ιταλία), που ειδικεύεται στην κατασκευή συμπαγών τρακτέρ, κυρίως αρθρωτής τεχνολογίας.

Προέλευση άρθρου: https://www.agronews.gr

Recommended Posts