ελληνική, φέτα, φέτας

Την απαξίωση της φέτας και νέα παραβίαση των προδιαγραφών του ΠΟΠ από (ελληνική;) εταιρεία σε Σουηδία και Γερμανία, χωρίς να την κατονομάζει, καταγγέλει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων. Μάλιστα απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αν δεν πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει το ΠΟΠ Φέτα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΓΕΔΥ

Πριν ακόμα σβήσει ο καπνός από την φέτα μαϊμού στην Γερμανία, έχουμε ακόμα μια παραβίαση των ΠΟΠ φέτας σε Σουηδία και Γερμανία και δεν ξέρουμε και τι άλλο θα εμφανιστεί. Σε μια εποχή που οι εξαγωγές της φέτας έχουν πάρει τον ανήφορο, ελάχιστοι «Δήθεν» Επιχειρηματίες, θησαυρίζοντας εις βάρος των Ελλήνων Κτηνοτρόφων και των υγιών επιχειρηματιών, παίζουν στα ζάρια την φέτα.

Την ίδια στιγμή που Γαλλία και Δανία καταθέτουν αίτημα στην Ε.Ε. να κάνουν αυτοί φέτα από αγελαδινό γάλα εξαιτίας των Ελληνικών πρακτικών και τερτιπιών.

Επειδή το «δις εξ αμαρτήν ουκ ανδρός σοφού» οι Γεωτεχνικοί που έχουν αναδείξει όλα τα προϊόντα ΠΟΠ της Ελλάδος Φυτικά και Ζωϊκά και τα έχουν κάνει Ναυαρχίδα της Ελληνικής Οικονομίας, δηλώνουν ότι η ανομία και η παρανομία λαμβάνει τέλος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: https://www.agro24.gr

Recommended Posts