black,bull

 Η πλατφόρμα VirtualVet βοηθά τους αγρότες και κτηνοτρόφους να δημιουργήσουν ένα συγχρονισμένο βιβλίο φαρμάκων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ. Η δέσμευση μαζί τους και η συνεργασία με τους εταίρους τους, θα αυξήσουν την παροχή θετικών και καινοτόμων μέτρων τόσο στον τομέα των γεωργικών προϊόντων διατροφής όσο και στον τομέα της υγείας των ζώων. Το συμβουλευτικό γραφείο του VirtualVet είναι διαθέσιμο για διευκόλυνση εργαστηρίων ή σχεδιασμό στρατηγικής. H πλατφόρμα έχει άμεση μετάφραση και στα ελληνικά.

Η πρόσβαση μέσω της πύλης VirtualVet, στο δυναμικό και επεξεργάσιμο βιβλίο φαρμάκων επιτρέπει στους αγρότες, κτηνοτρόφους και κτηνιάτρους να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα  για να δημιουργήσουν σε πραγματικό χρόνο την καταγραφή της υγείας των αγελάδων, προβάτων, αιγών συμπεριλαμβανομένων των επεξεργασιών των ζώων, της καταγραφής ασθενειών και τη θεραπευτική αντιμετώπιση.

Το VirtualVet έχει δημιουργήσει μια εφαρμογή smartphone, μια διαδικτυακή πύλη και παρέχουν μια υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης για να βοηθήσουν τους αγρότες να καταγράφουν όλες τις επεξεργασίες στα ζώα τους. Η σαφέστερη εικόνα της ακριβούς χρήσης των φαρμάκων και μιας πρώτης ένδειξης των περιστατικών των ζωικών ασθενειών θα συμβάλουν στη μείωση των κινδύνων για τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους, τις κυβερνητικές υπηρεσίες, τους μεταποιητές τροφίμων και τις φαρμακευτικές εταιρείες – για να μην αναφέρουμε την αυξημένη δημόσια υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων!

 

Διαβάστε την συνέχεια στον emvolos.gr

Recommended Posts