Το Traxion 70 είναι η σειρά ελαστικών που έρχεται ως προϊόν συνεργασίας της Vredestein με την Apollo, διαθέσιμο σε διαστάσεις που ταιριάζουν σε τρακτέρ από 70 έως και 200 ίππους.

 

Το Traxion 70 είναι ο διάδοχος του δημοφιλούς Traxion+ της Vredestein και έχει αναπτυχθεί με την τελευταία τεχνολογία και γνώση που είναι διαθέσιμη στην Apollo Tyres, τη θυγατρική εταιρεία της Vredestein.

Τα οφέλη που έχουν αποδειχθεί στην πράξη εδώ και πολλά χρόνια, όπως η διάρκεια ζωής, η άνεση και η πρόσφυση, διατηρούνται και στο νέο ελαστικό, το οποίο είναι ικανό να λειτουργεί υπό μεγαλύτερο φορτίο, χωρίς να «κουράζεται».

Σύμφωνα με την εταιρεία, Το νέο Traxion 70 διαθέτει τη γνωστή φιλοσοφία Traxion με καμπύλες ωτίδες και μεγάλο σημείο επαφής στο κέντρο του πέλματος. Μαζί με το μοναδικό μείγμα καουτσούκ, αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές των ποιοτικών ελαστικών.

Περισσότερη πρόσφυση

Η διάσημη καμπύλη σχισμή του Vredestein είναι σχεδόν εντελώς εγκάρσια προς την κατεύθυνση της διαδρομής στα πλάγια του πέλματος, δίνοντας στο Traxion 70 εντυπωσιακή πρόσφυση.

Επειδή η απόσταση μεταξύ των ωτίδων αυξάνεται από το κέντρο προς τα πλαϊνά του πέλματος, ο αυτοκαθαρισμός του ελαστικού είναι εξαιρετικός, ειδικά σε βαριά εδάφη. Αυτό διασφαλίζει ότι το ελαστικό διατηρεί την πρόσφυσή του και μειώνει την ποσότητα λάσπης που παραμένει στο δρόμο, ξεκουράζοντας παράλληλα και τον οδηγό.

Προέλευση άρθρου: https://www.agronews.gr

Recommended Posts