κανναβη

Ποσότητες φυτικών προϊόντων, για τα οποία εξετάζεται εάν ανήκουν στα λεγόμενα συνθετικά κανναβινοειδή που μοιάζουν με την παραδοσιακή κάνναβη, αλλά θεωρούνται πιο επικίνδυνα και ενοχοποιούνται για μεγάλη εμφάνιση ψυχώσεων, κατέσχεσαν λιμενικοί στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 32χρονος ιδιοκτήτης αποθήκης καταστήματος ψιλικών, όπως επίσης και ένας 30χρονος καταστηματάρχης, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στελέχη του γραφείου ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, έκριναν ότι τα κατασχεμένα δείγματα – που βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην αποθήκη και στο κατάστημα (ψιλικών) – δεν περιείχαν επαρκείς ενδείξεις στις συσκευασίες τους αναφορικά με την προέλευση, την εμπορική επωνυμία, τη σύνθεσή τους κ.ά..

Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν περίπου δέκα κουτιά ή συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα, άγνωστης προς το παρόν ουσίας, μεικτού βάρος από 1,1 έως 5 γραμμάρια, για τα οποία επιπλέον δεν υπήρχαν τιμολόγια αγοράς ή παραστατικά πώλησης. Επίσης βρέθηκαν δεκάδες συσκευασίες, που αποτύπωναν ως λογότυπα, χρωματιστές νεκροκεφαλές και χελώνες.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο στο: www.emvolos.gr

Recommended Posts