Αγροτικά Κτηνοτροφικά Μελισσοκομικά και Αλιευτικά Νέα από όλη την Ελλάδα

Greekap.gr News
Σπήλιος Λιβανός: Να εξασφαλίσουμε στον Έλληνα αγρότη τη θέση που του αξίζει

Σπήλιος Λιβανός: Να εξασφαλίσουμε στον Έλληνα αγρότη τη θέση που του αξίζει

Αγροτικά Νέα 🕔January 10, 2021

Τι δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός Να εξασφαλίσουμε στον Έλληνα αγρότη τη θέση που του αξίζει

Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για μένα να ηγούμαι του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Προέρχομαι από έναν αγροτικό νομό, την  Αιτωλοακαρνανία, και έχω διαχρονική επαφή και βαθιά γνώση των προβλημάτων και της αγωνίας του αγροτικού κόσμου της χώρας μας για ένα πιο αποδοτικό μέλλον. Θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα και επί υπουργίας Βορίδη, μπήκαν πολύ καλές βάσεις στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης. Θα συνεχίσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο, με σκληρή δουλειά και όραμα.
Προτεραιότητά μας αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι να στηρίξουμε τους αγρότες μας στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία βιωματικά μας απέδειξε ότι μπορούμε να περιορίσουμε πολλές από τις ανάγκες μας, όχι όμως, τα αγαθά του μόχθου των αγροτών.
Προσωπική μου στόχευση είναι να εξασφαλίσουμε στον Έλληνα αγρότη τη θέση που του αξίζει ως κεντρικού πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και #οικονομίας.
Θα εργαστούμε με σκληρή δουλειά, αξιοκρατία, ειλικρίνεια και απόλυτη διαφάνεια.

Ο πολύ στενός συνεργάτης του νυν υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού και ο νομικός σύμβουλος, Νίκος Κωστακόπουλος, είναι το πρώτο πρόσωπο της άμεσης εμπιστοσύνης, που θα επιφορτιστεί με την οργάνωση του διευθυντικού γραφείου του νέου υπουργού.

Ο κ. Κωστακόπουλος είναι ένας νέος άνθρωπος από την δεξαμενή στελεχών της ΝΔ, που ανήκει στο στενό περιβάλλον του νέου υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς από τον Ιούλιο του 2019, που ανέλαβε την διακυβέρνηση η ΝΔ, βρέθηκε στο πλευρό του ως επιστημονικός σύμβουλος στη Βουλή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://www.agrocapital.gr