Αγροτικά Κτηνοτροφικά Μελισσοκομικά και Αλιευτικά Νέα από όλη την Ελλάδα

Greekap.gr News
Ψηφιακή υπογραφή

Ψηφιακή υπογραφή

Αγροτικά Νέα , Κτηνοτροφικά Νέα 🕔January 25, 2019

Είστε επαγγελματίας και ασχολείστε με τη γεωργία, την κτηνοτροφία ή οποιοδήποτε κλάδο που έχει σχέση με τον πρωτογενή παραγωγικό τομέα; Έχετε συναλλαγές με το δημόσιο ή θέλετε να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς δημοσίου, που αφορούν στην ενίσχυση των γεωργικών σας εκτάσεων; Θέλετε να μπορείτε να συμμετέχετε σε αγροτικά προγράμματα και προκυρήξεις και έργα για τη γεωργία; Αποκτήστε άμεσα τη δική σας ψηφιακή υπογραφή!

Τι είναι η ψηφιακή υπογραφή;

Η ψηφιακή υπογραφή είναι μία σύγχρονη μορφή υπογραφής που χρησιμοποιείται σε ηλεκτρονικά αρχεία, έγγραφα, διαγωνισμούς. Aποτελεί ένα μέσο που εγγυάται την αυθεντικότητα του εγγράφου και παράλληλα παρέχει προστασία από αλλοιώσεις οποιασδήποτε μορφής. Πρόκειται για την αντικατάσταση της ιδιόχειρης υπογραφής με την ψηφιακή υπογραφή του υπογράφοντα, δίνοντάς του πλέον την δυνατότητα να υπογράφει τα ηλεκτρονικά έγγραφά του, με τη χρήση του USB eToken.

H Entercom® Technologies ABEE, καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο της Πληροφορικής, παρέχει πλήρη υποστήριξη σας για την εγκατάσταση των πιστοποιητικών σας, που λαμβάνετε μέσω της πύλης Ερμής, τόσο στα γραφεία της αλλά και απομακρυσμένα, σε όλη την Ελλάδα για την δημιουργία της ψηφιακής σας υπογραφής.

Προμηθευτείτε με USB eToken για την δημιουργία και διασφάλιση της ψηφιακής σας υπογραφής, το SafeNet eToken 5110 , που αποτελεί το κορυφαίο USB eToken της αγοράς και χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τις εξαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας.

usb, etoken

SafeNet eToken 5110

 

 

Επικοινωνήστε με την Entercom® Technologies ABEE. Tο άριστα καταρτισμένο προσωπικό της θα σας λύσει όλες τις απορίες σας.Εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.

Τηλ. 2310524848, 2310524852

email: sales@entercom.gr

https://www.entercom.gr