τρακτέρ

Μέχρι τις 15 Ιουνίου επεκτείνεται η περίοδος υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ, ημέρα Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Agro24, η απόφαση για την παράταση θα εκδοθεί αύριο από την Κομισιόν. Επίσης, όπως συμβαίνει κάθε φορά που η καταληκτική ημερομηνία συμπίπτει με μη εργάσιμη μέρα, η προθεσμία μεταφέρεται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, που είναι η Τρίτη 18 Ιουνίου, μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που εκδόθηκε μετά τη σημερινή συνάντηση του υπουργού, Σταύρου Αραχωβίτη, με τη διοίκηση του Ο. Π. Ε. Κ. Ε. Π. Ε, αναφέρει τα εξής:

«Τον Ο. Π. Ε. Κ. Ε. Π. Ε επισκέφθηκε σήμερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία κατάθεσης των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2019 στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ενισχύσεων (ΟΣΔΕ) και να ανακοινώσει την παράταση της προθεσμίας υποβολής από τους δικαιούχους αγρότες.

Ο Υπουργός είχε μία εποικοδομητική συζήτηση με τη διοίκηση του Οργανισμού και ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του ΟΠΕΚΕΠΕ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο agro24.gr

Recommended Posts