Αγροτικά Κτηνοτροφικά Μελισσοκομικά και Αλιευτικά Νέα από όλη την Ελλάδα

Greekap.gr News
Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας: Εγκαινιάσθηκε η σύγχρονη Ιχθυόσκαλα του Βόλου

Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας: Εγκαινιάσθηκε η σύγχρονη Ιχθυόσκαλα του Βόλου

Αλιευτικά Νέα 🕔November 2, 2021

Τι σημαίνει για την ανάπτυξη της περιοχής.

Η σύγχρονη Ιχθυόσκαλα του Βόλου, έργο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, εγκαινιάσθηκε τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Νίκου Παπαθανάση, του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα Κρατικής Αγωγής και Αποκατάστασης φυσικών καταστροφών κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Ζέτας Μακρή, του Διευθύνοντος Συμβούλου του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ) κ. Γρηγόρη Δ. Δημητριάδη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστού.

Στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ κ. Απόστολος Αποστολάκος, επισήμανε ότι «η νέα Ιχθυόσκαλα θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του ιχθυεμπορίου προς την Κεντρική Ελλάδα και τους όμορους νομούς και θα έχει οφέλη για την τοπική κοινωνία».

Όπως ανέφερε, «στην Ιχθυόσκαλα υπάρχει άμεση πρόσβαση για τα φρέσκα ψάρια και αλιεύματα του Παγασητικού υπό συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας».

Σημείωσε δε, ότι έχουν σχεδιαστεί και τοπικές δράσεις για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων (Food Waste) και την αξιοποίηση των αδιάθετων ποσοτήτων σε κοινωνικές δομές.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου :https://www.agrocapital.gr