Την 66η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς επισκέφτηκε, την Κυριακή 7 Ιουνίου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, κ. Θάνος Τζήμερος.

Οργανωτής της επίσκεψης ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς και μέλος της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! κ. Γιάννης Καπάτσος.

Τον Πρόεδρο  και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής του Κόμματος, κ.κ. Γιώργο Κουνελάκη και Δημήτρη Τσελένη, υποδέχτηκαν στο Άλσος Κηφισιάς ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της Έκθεσης, κ. Γιάννης Παντελεάκης, ο οποίος, στη συνέχεια, μαζί με το Γιάννη Καπάτσο, τους ξενάγησαν στα περίπτερα της Έκθεσης.

Η ξενάγηση περιελάμβανε ιστορική αναδρομή σε έναν από τους παλαιότερους εκθεσιακούς θεσμούς της χώρας, περιήγηση στο Άλσος, στις αρχιτεκτονικές κατασκευές και στα σιντριβάνια του, καθώς και γνωριμία με τους ανθοπαραγωγούς.

Ο κ. Τζήμερος συνομίλησε μαζί τους για την «επόμενη μέρα» του κλάδου τους, ο οποίος, λόγω του εποχικού χαρακτήρα του, δέχτηκε ισχυρό πλήγμα, κατά τη διάρκεια του lockdown, τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με πολιτική συζήτηση, την οποία διοργάνωσε η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! στο κεντρικό cafe restaurant της Κηφισιάς Zambri. Παρευρέθηκαν πολλοί δημότες της Κηφισιάς και συζήτησαν με τα μέλη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! για θέματα αυτοδιοικητικού και γενικότερου ενδιαφέροντος με επίκεντρο την Οικονομία και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παρέμβαση του Δημοσίου σε κάθε οικονομική δραστηριότητα.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ! εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον «οικοδεσπότη», Δημοτικό Σύμβουλο Κηφισιάς, κ. Γιάννη Καπάτσο και στην Διεύθυνση του cafe restaurant Zambri για την άψογη εξυπηρέτηση που ήταν σύμφωνη με τα πρωτόκολλα ασφάλειας απέναντι στην πανδημία.

Recommended Posts