ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ

ΤΣΙΛΑΚΟΥΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

 

Η επιχείρηση ΤΣΙΛΑΚΟΥΔΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ δραστηριοποιείται στον τομέα της φυτοπροστασίας και της θρέψης των φυτών  από το 1985. Με ιδιαίτερη προσήλωση και εξειδίκευση στον τομέα της γεωργικής καλλιέργειας και της γεωργικής παραγωγής, η επιχείρηση λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της στο Πλατύ του νομού Ημαθίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι γεωπόνοι της επιχείρησης μας, παρέχουν όλες τις επιστημονικές οδηγίες για την μεγιστοποίηση των αποδόσεων με ταυτόχρονη μείωση του κόστους παραγωγής. Προσφέρουμε λύσεις που συνδυάζουν τα λιπάσματα μας, την τεχνογνωσία καθώς και τις πρακτικές και μεθόδους που αναπτύσσουμε για την βελτίωση της συνολικής ποιότητας κι απόδοσης των καλλιεργειών σας.

Σας παρέχουμε τους βέλτιστους εκείνους συνδυασμούς γεωργικών εφοδίων προσαρμοσμένους πάντα στις τρέχουσες συνθήκες της ελληνικής αγοράς, καθώς και στις επικρατούσες συνθήκες.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η επιχείρηση συνεργάζεται με όλες τις δραστηριοποιούμενες στην Ελλάδα εταιρίες που σχετίζονται με τους  χώρους λίπανσης και θρέψης καλλιέργιας, ενίσχυσης και φυτοπροστασίας, λιπασμάτων και ζιζανιοκτονίας, φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων, μυκητοκτόνων και εντομοκτόνων κ.ο.κ   (BAYER CROPSCIENCE, FMC, PIONEER HI-BRED, YARA, SIPCAM, CHEMINOVA, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Κ&Ν Α.Β.Ε.Ε, ΑΛΦΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ, hellafarm, ΠΡΟΦΑΡΜ Α.Ε).

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γεωργικά Είδη και Προϊόντα

ΠΛΑΤΥ Ημαθίας, τ.κ. 59032

 6974773545 / 2333064280

 

Recommended Posts