Αγροτικά Κτηνοτροφικά Μελισσοκομικά και Αλιευτικά Νέα από όλη την Ελλάδα

Greekap.gr News
Φέτα: Στο κενό η πρόσκληση για τελικές αποφάσεις

Φέτα: Στο κενό η πρόσκληση για τελικές αποφάσεις

Κτηνοτροφικά Νέα 🕔June 25, 2019

Στην άρνηση των εκπροσώπων που συμμετέχουν στη προσπάθεια διαμόρφωσης της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τη Φέτα, «σκόνταψε» η πρόσκληση την οποία απηύθυνε την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με σκοπό να συγκληθεί σήμερα σχετική σύσκεψη.

Λίγο το προεκλογικό κλίμα που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για οριστικές αποφάσεις, λίγο το καλοκαίρι και η δυσκολία πολλών εκ των συντελεστών να συγκεντρωθούν στην Αθήνα, όλα δείχνουν ότι οι τελικές αποφάσεις, όποιες κι αν είναι αυτές, μετατίθενται για μετά τις εθνικές εκλογές.

Πέραν των διαδικαστικών θεμάτων πάντως, οι πληροφορίες του Agronews αναφέρουν ότι και πάλι οι συνθήκες για τις τελικές υπογραφές δεν ήταν απολύτως ώριμες, παρά το γεγονός ότι το καταστατικό στο οποίο είχαν συμφωνήσει όλες οι πλευρές σε μια από τις τελευταίες συναντήσεις έχει συνταχθεί και βρίσκεται ήδη στα χέρια των εδιαφερόμενων. Οι πληροφορίες θέλουν την πλευρά των κτηνοτρόφων να διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις, ως προς τις υποχωρήσεις που έγιναν προηγούμενα και την πλευρά των γαλακτοβιομήχανων, όπως εκφράζεται δια του ΣΕΒΓΑΠ, να προτιμά τη μετάθεση των αποφάσεων για μετά τις εκλογές, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο για τον κλάδο κλίμα.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο agronews.gr