Με στόχο την ηλεκτρική και βιώσιμη κινητικότητα, η Antonio Carraro επενδύει στη νεοφυή ιταλική επιχείρηση On Charge, η οποία έχει ήδη κινηθεί από την ίδρυσή της -το Νοέμβριο του 2020- προς αυτή την κατεύθυνση.

Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία, έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση των πρώτων σταθμών φόρτισης στην Ρώμη ενώ έχει ξεχωρίσει στις πύλες crowdfunding και WeAreStarting.

Η εκστρατεία έχει προσελκύσει ήδη 17 ιδιώτες επενδυτές, αλλά το σημείο καμπής ήρθε με την είσοδο της Antonio Carraro SpA.

Προσεχώς υβριδικοί κινητήρες από την Antonio Carraro

Η απόκτηση αυτού του μεριδίου στην ιταλική νεοφυή επιχείρηση είναι μέρος μιας νέας πορείας πρωτοβουλιών που ξεκίνησε η εταιρεία στο πλαίσιο της οικολογικής μετάβασης και της βιώσιμης οικονομίας, λέει η εταιρεία.

Για αρκετό καιρό τώρα, το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης έχει προσεγγίσει το θέμα των υβριδικών κινητήρων σε τρακτέρ που θα περιλαμβάνουν έναν κινητήρα πετρελαίου και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αυτό είναι μάλιστα μόνο ένα από τα πρώτα βήμα της εταιρείας που σκοπεύει να συμπορευτεί με την ευρωπαϊκή στρατηγική «Green Deal».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο : https://www.agronews.gr

Recommended Posts