Στο δυναμικό του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), εντάσσεται με σχετική απόφαση, ο νεοϊδρυθείς Αγροτικός Συνεταιρισμός, με την επωνυμία «Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου».

Ο νέος συνεταιρισμός απαρτίζεται από 30 μέλη, έχει ως διακριτικό τίτλο «BUNE COOP» και στο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, συμμετέχουν οι εξής:

-Πρόεδρος: Αργύρης Μπαϊραχτάρης

-Αντιπρόεδρος: Αντώνης Τσίτσιας

-Γραμματέας: Μαριάννα Μπανταβάνη

-Ταμίας: Γιάννης Γκάτσος

-Μέλος: Λευτέρης Μουρτζίλας

Το Μάρτιο του 2021 είχε κατατεθεί, στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το σχετικό καταστατικό σύστασης του συνεταιρισμού και πρόσφατα έλαβε την έγκριση από το ΥΠΑΑΤ.

Σε δηλώσεις ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης, επισήμανε τα εξής: «Λάβαμε την απόφαση, ως νεοϊδρυθέντας συνεταιρισμός, να ενταχθούμε στη μεγαλύτερη κτηνοτροφική οργάνωση που υπάρχει στη χώρα μας, τον ΣΕΚ, ο οποίος εκπροσωπεί όλους τους κλάδους της ζωικής παραγωγής, (βοοτροφία, αιγοπροβατοτροφία, χοιροτροφία, πτηνοτροφία, μελισσοκομία) πανελλαδικά, με σκοπό να συμβάλουμε και εμείς στην απαίτηση των κτηνοτρόφων για διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματά μας, για την έρευνα και την επιστημονική τεκμηρίωση των θέσεων και απόψεων των κτηνοτρόφων για όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: https://www.agro24.gr

Recommended Posts