γαλα

Έως τέλος Φεβρουαρίου έλαβε παράταση η υποβολή των Τριμηνιαίων Δηλώσεων Παραδόσεων Γάλακτος για το τελευταίο τρίμηνο του 2019 (Οκτώβριος – Νοέμβριος – Δεκέμβριος), στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου και υπενθυμίζει πως οι παραγωγοί θα πρέπει να εισέρχονται στην εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ (https://srv-web.elogak.gr/Artemis/) χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης του TaxisNet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Τέλος, υπογραμμίζεται πως η μη έγκαιρη υποβολή της Τριμηνιαίας Δήλωσης Παραδόσεων γάλακτος από τους παραγωγούς, επιβάλλεται πρόστιμο 100 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος.

Επίσης, σε περίπτωση μη ακριβούς Τριμηνιαία Δήλωση Παραδόσεων γάλακτος από τους παραγωγούς, επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος, ενώ εάν το διάστημα αυτό ανέρθει στους έξι μήνες, τότε το πρόστιμο αγγίζει τα 1.500 ευρώ συν το 2,5% της αξίας των ετήσιων παραδόσεων γάλακτος.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο emvolos.gr

Recommended Posts