Την έντονη δυσαρέσκεια του αγροτικού κλάδου για το προωθούμενο νομοσχέδιο σχετικά με τις Λαϊκές Αγορές εκφράζει ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, με επιστολή του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Κε Υπουργέ,

Σας στέλνουμε αυτήν την επιστολή για να σας αναδείξουμε το μείζον θέμα που έχει προκύψει από την πρόθεση και τις ενέργειες σας για την εκ βάθρων τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του ΘΕΣΜΟΥ των λαϊκών αγορών.

Εκπροσωπούμε μια περιοχή που συνεισφέρει τα μέγιστα όχι μόνο στην προσφορά ποιοτικών αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές αλλά και στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, παρέχοντας στον καταναλωτή χαμηλές τιμές, συγκρατώντας έτσι τον πληθωρισμό σε χαμηλά επίπεδα.

Με το προωθούμενο από το Υπουργείο Ανάπτυξης νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, όλα τα παραπάνω παύουν να υφίστανται με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ελληνική κοινωνία.

Σας καλούμε να παρέμβετε δραστικά ώστε να τροποποιηθεί στο σύνολο του το νομοσχέδιο με βάση πάντα τις ουσιαστικές προτάσεις των άμεσα εμπλεκομένων στις λαϊκές αγορές.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://www.agro24.gr

Recommended Posts