Δημοσκόπηση θα πραγματοποιήσει ο ΕΛΓΑ σε δείγμα 1.000 αγροτών για να διαπιστώσει πόσο ικανοποιημένοι είναι από τις υπηρεσίες του. Παράλληλα, θα διενεργηθεί δημοσκοπική έρευνα σε στελέχη του Οργανισμού για να διαπιστώσει τι χρειάζεται να γίνει για τη βελτίωση των διαδικασιών.

Ο ΕΛΓΑ έχει αναρτήσει δημόσια πρόσκληση προς τις ενδιαφερόμενες εταιρείες δημοσκοπήσεων, μελών του ΣΕΔΕΑ, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έως τις 9 Αυγούστου σις 10 π.μ.. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 18.000 ευρώ (χωρίς το ΦΠΑ) και οι τεχνικές προδιαγραφές είναι οι εξής:

Α. Έρευνα αγροτών – κτηνοτρόφων

Η έρευνα θα πρέπει να είναι ποσοτική, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, σε δείγμα 1.000 αγροτών και κτηνοτρόφων.

Το δείγμα θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικό ως προς την ιδιότητα του ερωτώμενου (αγρότης – κτηνοτρόφος), αλλά και ως προς το είδος της καλλιέργειας των αγροτών και του είδους ζωϊκού κεφαλαίου σε συνδυασμό με τη γεωγραφική τους διασπορά. Ως βάση της κατανομής του δείγματος θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία του ΕΛ.Γ.Α..

Β. Έρευνα στελεχών ΕΛ.Γ.Α.

Η έρευνα θα πρέπει να είναι ποσοτική, με αυτοσυμπληρούμενα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια και θα απευθύνεται σε όλο το προσωπικό του ΕΛ.Γ.Α.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: https://www.agro24.gr

Recommended Posts