Αγροτικά Κτηνοτροφικά Μελισσοκομικά και Αλιευτικά Νέα από όλη την Ελλάδα

Greekap.gr News
Αυτές οι τάσεις μεταμορφώνουν τις προοπτικές της βιομηχανίας της γεωργίας το 2022

Αυτές οι τάσεις μεταμορφώνουν τις προοπτικές της βιομηχανίας της γεωργίας το 2022

Αγροτικά Νέα 🕔October 12, 2021

Η αγροτική βιομηχανία επηρεάζει πολλούς τομείς της οικονομίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Από τους αγρότες και τα ακίνητα μέχρι τα σούπερ μάρκετ και τα εστιατόρια, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σε αυτόν τον κλάδο και πώς θα επηρεάσει την παραγωγή και τη διανομή τροφίμων. Αυτές οι γεωργικές τάσεις που παρατηρούνται φέτος είναι πιθανό να θέσουν το σκηνικό για πολλά χρόνια στο μέλλον και μετά.

 Θέματα όπως τα νέα εμβόλια, η χρήση των παγκόσμιων υδάτινων πόρων και η νέα τεχνολογική δυνατότητα παρακολούθησης ακόμη περισσότερο των καλλιεργειών θα συνεχίσουν να παίζουν ρόλο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις γεωργικές διαδικασίες στον υπόλοιπο κόσμο.

Εμβόλια ζώων

Τα εμβόλια είναι ένα απίστευτο ανθρώπινο επίτευγμα. Το νέο έτος, τα εμβόλια συνεχίζουν να εφαρμόζονται σε πολλούς τομείς της γεωργίας. Καταβάλλονται προσπάθειες για την παροχή ακόμη μεγαλύτερης πρόσβασης στα εμβόλια των ζώων.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι αξιωματούχοι ανησυχούν για την εξάπλωση ορισμένων ασθενειών που μπορούν να προληφθούν με εμβόλια στα ζώα. Ως αποτέλεσμα, προσπαθούν να δημιουργήσουν μια τράπεζα για την καταπολέμηση της νόσου του αφθώδους πυρετού.

Ανησυχούν ότι υπάρχουν μόνο περίπου 1,75 εκατομμύρια δόσεις. Οι αξιωματούχοι ελπίζουν να έχουν τις επιθυμητές 25 εκατομμύρια δόσεις στο χέρι μέσω της χρήσης μιας τράπεζας εμβολίων.

Προσέλκυση νέων ανθρώπων

Ένα άλλο ζήτημα που παραμένει στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών για να συνεχίσει να αποδίδει η γεωργία είναι η προσέλκυση νέων ανθρώπων στον αγροτικό κόσμο.

Πολλοί απόφοιτοι που εισέρχονται σε αγροτικά προγράμματα αντιμετωπίζουν μεγάλο χρέος μόλις τελειώσουν με τις σπουδές τους. Εν τω μεταξύ, η μέση ηλικία των σημερινών αγροτών είναι περίπου εξήντα. Οι αγρότες θέλουν να συνεργαστούν στενά με τους νέους προς αμοιβαίο όφελος και των δύο μερών και να σκεφτούν τη δική τους συνταξιοδότηση.

Είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τους νέους να ανακαλύψουν πόσο ανταποδοτική μπορεί να είναι η γεωργία. Οι αξιωματούχοι εργάζονται για να τους βοηθήσουν να μειώσουν το χρέος τους και να βρουν μια θέση για τον εαυτό τους σε αυτόν τον τόσο σημαντικό κόσμο.

Αυξημένο εισόδημα για τους μικρούς αγρότες

Οι μεγάλες εκμεταλλεύσεις αποτελούν λιγότερες από τις μισές εκμεταλλεύσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, αυτά τα αγροκτήματα αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται. Οι ειδικοί που παρακολουθούν από κοντά τη γεωργική βιομηχανία προβλέπουν ότι τέτοια αγροκτήματα θα έχουν ανάπτυξη και εισόδημα περίπου 9,3 % σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Τα μικρά αγροκτήματα είναι αυτά που βοηθούν στην τροφοδοσία της υπόλοιπης βιομηχανίας και φέρνουν το επιθυμητό φαγητό σε πολλά μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών και τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το αυξημένο εισόδημα θα βοηθήσει τους αγρότες να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους καθώς και να παράσχει επιπλέον κεφάλαια για επενδύσεις σε νέο εξοπλισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο:https://www.agrocapital.gr