Ένα χρήσιμο εργαλείο επαγγελματικής κατάρτισης έχουν από χθες στη διάθεσή τους οι αγρότες.

Συγκεκριμένα, άνοιξε η πλατφόρμα για εγγραφές στο πιστοποιημένο πρόγραμμα «AGRIFOOD EXPORTS 360°» το οποίο αφορά εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων. Το πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Επίσης, χρηματοδοτείται επίσης από χορηγία της Πρεσβείας των Η.Π.Α., υποστηρίζεται θεσμικά από το Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Enterprise Greece.

Το AGRIFOOD EXPORTS 360° αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και συνεταιρισμών αλλά και παραγωγούς που επιθυμούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις αγορές του εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν εγγραφή μέχρι τις 22 Μαρτίου στο https://www.cultivateacademy.org ώστε να συμμετάσχουν σε ολοκληρωμένο online πρόγραμμα 78 ωρών που θα μεταφέρει στους συμμετέχοντες με διαδραστικό τρόπο και μέσα από καλές πρακτικές και παραδείγματα της αγοράς, ένα ευρύ φάσμα θεματικών, προσανατολισμένο στις απαιτήσεις των αγορών του εξωτερικού. Περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν μεταξύ άλλων, τις προϊοντικές & τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς και την προσέγγιση πελατών αλλά και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς κάποιες από τις ενότητες, θα υλοποιηθούν στα αγγλικά, από ξένους εκπαιδευτές.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο https://www.agrocapital.gr

Recommended Posts