Αγροτικά Κτηνοτροφικά Μελισσοκομικά και Αλιευτικά Νέα από όλη την Ελλάδα

Greekap.gr News
Άνοδος σταφιδοπαραγωγών στις 5 Νοεμβρίου στην Αθήνα για απόσυρση αποθεμάτων

Άνοδος σταφιδοπαραγωγών στις 5 Νοεμβρίου στην Αθήνα για απόσυρση αποθεμάτων

Αγροτικά Νέα 🕔October 25, 2021

Συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 5 Νοέμβρη, με αίτημα την απόσυρση του περσινού αποθέματος της σταφίδας και τη στήριξη των παραγωγών, διοργανώνουν συνεταιριστικές οργανώσεις και σταφιδοπαραγωγοί των Νομών Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας και Κορινθίας.

Σκοπός τους είναι να καταγγείλουν την πλήρη αδιαφορία του Υπουργού και την ανοχή του στην συντεχνία των εμπόρων σε βάρος των συμφερόντων των σταφιδοπαραγωγών, όπως αναφέρουν.

Αναλυτικότερα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται τα εξής:

«Η Συντονιστική Επιτροπή των Συλλαλητηρίων των Σταφιδοπαραγωγών της Πελοποννήσου αφού έλαβε υπόψη της:

Α. Τις αποφάσεις των συλλαλητηρίων όλων των Σταφιδικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας & Πελοποννήσου για απόσυρση του πλεονάσματος σταφίδας ως την μόνη και αποτελεσματική λύση για την στήριξη του Σταφιδοπαραγωγού.

Β. Την μέχρι σήμερα επιδειχθείσα πλήρη αδιαφορία και ανοχή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την σταφιδική κρίση που οργανώνεται επί 7 μήνες από μια μικρή συντεχνία εμπόρων με συνέπεια την κατάρρευση της τιμής της σταφίδας και την εξαθλίωση των Σταφιδοπαραγωγών

ΚΑΛΟΥΜΕ:

Όλους τους Συναδέλφους Σταφιδοπαραγωγούς σε Συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 5 Νοεμβρίου προκειμένου να καταγγείλουμε την πλήρη αδιαφορία του Υπουργού και την ανοχή του στην συντεχνία των εμπόρων σε βάρος των συμφερόντων μας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: https://www.agro24.gr